Preluăm comenzi!

Crizanteme JoluPlant

Soiuri de început de septembrie

Acest soi Ferrara include varietăți cu înflorire timpurie spontană, în formă rotundă. Varietățile pot fi cultivate în ghivece de diferite dimensiuni. Perioada de înflorire se încadrează între 20 august și 10 septembrie, putând varia în funcție de condițiile climatice și de creștere.

Soiuri de mijloc de septembrie

Perioada de înflorire a soiului Salomon durează între 10 și 25 septembrie. Aceste varietăți sunt mai puțin sensibile la formarea timpurie a mugurilor florali decât cele de început de septembrie. Perioada de înflorire poate varia în funcție de condițiile climatice și de creștere.

Combinații de sfârșit de septembrie

Soiuri de început de octombrie

Perioada de înflorire se încadrează între 25 septembrie și 5 octombrie. Forma, vigoarea și flexibilitatea acestor plante pot fi comparate cu cele de mijloc de octombrie. Soiul San Remo poate fi utilizat în program de zi scurt, atât în sere, cât și în exterior. Înflorirea naturală poate varia în funcție de condițiile climatice și de creștere.

Soiuri de mijloc și sfârșit de octombrie

Soiurile Pula și Saragano înfloresc între 5 octombrie și sfârșitul lunii, iar perioada de înflorire poate varia în funcție de condițiile climatice și de creștere.

Soiuri de sfârșit de octombrie

Soiurile Marbella și Sevilla au aceleași caracteristici ca și soiurile de început de octombrie. Înflorirea naturală se desfășoară între 10 și 25 octombrie. Cele mai multe soiuri sunt potrivite și pentru programul de zi scurt, în sere sau în exterior. Înflorirea naturală poate varia în funcție de condițiile climatice și de creștere.

Combinații de mijloc și sfârșit de octombrie

Aceste soiuri au aceleași caracteristici ca și soiurile de început de octombrie. Înflorirea naturală se desfășoară între 10 și 25 octombrie. Cele mai multe soiuri sunt potrivite și pentru programul de zi scurt, în sere sau în exterior. Înflorirea naturală poate varia în funcție de condițiile climatice și de creștere.

Mixuri de culori

Mixurile de culori sunt disponibile într-o gamă largă de varietăți. Pentru informații suplimentare puteți contacta oricând reprezentantul zonei dumneavoastră.

Soiul BOULOU

Acest soi cu 4 culori poate fi crescut ca o crizantemă cu flori mari, perioada ciupirii fiind între 10-15 iunie. Înflorirea se desfășoară la sfârșitul lunii octombrie. Soiul BOULOU poate fi crescut și cu tratament de zi scurt (prin o tăiere/floare), cu timp de reacție de 10 săptămâni. Pentru mai multe informații despre cultivare, puteți cere întotdeauna sfatul nostru.

BOULOU alb

BOULOU galben

BOULOU roz

BOULOU portocaliu

Sortimentul Qualiplant include și alte tipuri și varietăți de crizanteme în afară de cele menționate mai sus. Pentru mai multe detalii și oferte personalizate, contactați-ne cu încredere!

Comanda poate fi plasată luând legătura cu reprezentantul Qualiplant

Zona 1: SM, MM, SJ, BN, BH, CJ, AB, AR

Corina Burca

Consultant Tehnico Comercial
+40.758.452.529 /

Zona 2: MS, HR, CV, SB, CV

Ana-Maria Covrig

Consultant Tehnico Comercial
+40.758.980.157 /

Zona 3: SV, BT, NT, IS, BC, VS, VN, GL, BZ, BR, TL

Vasile Covaliu

Consultant Tehnico Comercial
+40.755.153.289 /

Zona 4: TM, HD, CS, GJ, MH, VL, DJ, OT

Nicoleta Vasile

Consultant Tehnico Comercial
+40.751.913.910 /

Zona 5: AG, PH, DB, TR, GR, B, IL, CL, CT

Claudiu Calota

Consultant Tehnico Comercial
+40.751.883.804 /