Cu o serie de activități zilnice ample care au la bază distribuția de butași și răsaduri de plante de înaltă calitate pe toată suprafața țării, Qualiplant și-a propus să ofere cea mai variată gamă de produse în materie de producție flori la ghiveci, la cele mai avantajoase și concurențiale prețuri din domeniul horticol.

Livrăm material săditor pentru producătorii de flori din Romania, precum și materiale auxiliare producerii de flori sau de alte plante (turbă și substraturi profesionale, ghivece de producție, îngrășăminte și fertilizanți dedicați pentru flori sau pentru alte plante, semințe și îngrășăminte de gazon, bulbi de flori etc.).

Deschisă ca o companie de familie cu capital 100% românesc, Qualiplant se metamorfozează de-a lungul timpului, devenind o companie efervescentă cu echipă tânără și numeroasă, profesioniști în domeniu.

Nu în ultimul rând, dorim să ținem pasul cu vremurile, astfel reinvestim continuu profitul realizat pentru dezvoltare și creșterea performanțelor noastre.

Cu un angajament adânc înrădăcinat față de oameni, valorile noastre și pasiunea de neegalat pentru excelență, Qualiplant unește lumea prin limbajul florilor.

Echipa noastră

Parteneri

Suntem distribuitori oficiali România Nord ai Gruppo Padana Italia.

O companie de familie specializată în producția de plante tinere, Gruppo Padana produce butași și răsaduri de cea mai înaltă calitate, cu impact minim asupra mediului, investind resurse importante în abordarea biologică și integrată și garantând punctualitate și fiabilitate în livrări.

Întreaga activitate a producătorului și furnizorului nostru Gruppo Padana este certificată Global G.A.P. Fiind rezultatul unor ani de cercetare intensă în colaborare cu experți din industrie, producători și comercianți din întreaga lume, acest standard este recunoscut global privind siguranța alimentului, sănătatea şi bunăstarea lucrătorilor şi protecţia mediului. Evaluările G.A.P. sunt efectuate anual, astfel valorile și standardele inițiale rămân mereu actuale și în concordanță cu legislația națională.

Motto-ul Gruppo Padana ne definește și pe noi: “Calitatea începe de la rădăcini!”