Fertilizant Lichid pentru Hidroculturi si Palmieri 4-5-6 500ml Farmland

12.90 lei TVA incl.

Îngrășământ lichid concentrat pentru plante, conţine oligoelemente.

Îngrășământ lichid pentru hidroponie și pentru toate celelalte tipuri de plante decorative precum  plante de interior (palmieri, ferigi etc.):

  • se activează imediat la udarea plantelor;
  • cu oligoelemente suplimentare, care asigură o creștere bună și sănătoasă și frunze verzi.

Soluție de azot NPK 4-5-6 cu micronutrienți pentru utilizare în grădinărit: 4,0 % N azot total (2,0% N azot azotat; 1,7% N azot de amoniu), 5,0% pentoxid de fosfor P2O5, solubil în apă, 6,0% K2O oxid de potasiu, apă solubil, 0,010% bor, solubil în apă; 0,002 % Cu cupru, solubil în apă, chelat cu tetraacetat de etilendiamină; 0,020% fier Fe, solubil în apă, chelat cu tetraacetat de etilendiamină; 0,010 % Mn mangan, solubil în apă, chelat cu tetraacetat de etilendiamină; 0,001 % Mo molibden, solubil în apă, chelat cu tetraacetat de etilendiamină; 0,002% Zn zinc, solubil în apă, chelat cu  etilendiaminotetraacetat.

pH de stabilizare a chelatului: 4 – 8. Conținut scăzut de clorură.

Instrucțiuni de depozitare și siguranță: A se păstra în poziție verticală, latemperaturi între  5°C  și 35°C.

A se proteja de lumina directă a soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și/sau a animalelor de companie. A nu se folosi ca aliment. Utilizarea necorespunzătoare a acestui îngrășământ anulează

orice răspundere a producătorului sau a distribuitorului.

Greutate netă: 580 g (500 ml)

 

Utilizare corectă: : Se amestecă 1/2 capac de îngrășământ ASB Greenworld Aquaculture cu 5 L de apă. Utilizați o dată pe săptămână din martie până în octombrie. Pentru plante delicate, cum ar fi orhidee, cactusi sau ferigi, folosiți ¼ de capac la 5 l de apă fiecare la fiecare două săptămâni din martie până în septembrie. Iarna, reduceți fertilizarea la o dată pe lună.

 

Producator:

ASB Grünland Helmut Aurenz GmbH,

Mittlererpfad 19, 70499 Stuttgart-Weilimdorf, Germania
Distribuitor:

Qualiplant SRL

Nazna 547526, Principala 92 Mures RO.